Vanliga frågor

Frakten kostar 39 kr – men shoppar du över 399 kr så bjuder vi på den.

Din order skickas med DHL eller Postnordinom Sverige. Om du inte har fått ett mail med spårningsnumret vänligen kontakta vår kundtjänst på info@butikkom.com

Efter genomförd beställning får du ett bekräftelsemail från oss. När vi packat klart ditt paket och är redo att skicka din beställning får du ett till mail med försändelse-id och spårningsinformation. När ditt paket anländer till ditt postombud får du en avisering via sms.

Ombudet väljs baserat på ditt postnummer och storlek på paketet. Tyvärr finns det i dagsläget ingen möjlighet att välja ombud.

Så snart din order nått utlämningsstället skickas en avisering via SMS till det mobilnummer du angav vid beställning.

Leveranstid är vanligtvis 3-5 arbetsdagar men kan variera i samband med väder eller storlek på produkterna. Vi skickar alltid din beställning så fort vi kan. Leveransstatus finns även under din profil och ordrar.

Du har 14 dagar på dig att hämta ut paketet efter din sms-avisering. Efter det går paketet i retur till oss och vi måste då debitera dig 199 kr för att täcka kostnaderna.

Ja, du kan betala med VISA, Mastercard och American Express.

Har du valt att betala med Klarna faktura så kommer fakturan att skickas ut från Klarna till din email. Fakturan skickas ut den dag som vi skickar din order från vårt lager, eller dagen efter. Har du valt att betala med Klarna Konto, vilket innebär avbetalning, skickar Klarna ut en faktura per post månaden efter. Du kan välja om du vill betala allt omgående eller vänta. Har du valt Klarna kampanj-betala i “vald månad” skickas fakturan hem i brevlådan i slutet på den valda månaden. Exempel, Klarna kampanj-betala i januari, skickas fakturan hem i brevlådan i slutet av januari. Om du har betalat med kort och behöver en faktura så kan du maila info@butikkom.com så skickar vi ut ett kvitto.

Butikkom strävar efter att betala tillbaka beloppet så snart som möjligt, dock senast inom 14 dagar. Observera att Butikkom måste ha mottagit varan i retur eller att ett inlämningskvitto ska kunna visas upp innan återbetalning kan ske.

Har du valt faktura flyttar vi fram förfallodatumet på fakturan så långt fram det går för att returen ska hinna fram till oss. När vi tagit emot returen skickas en uppdaterad version av fakturan till din email med den kvarstående summan. Har du redan betalat din faktura kommer du få ett mail från Klarna med återbetalningsuppgifter.

Vi hanterar inga byten. Om du önskar byta en eller flera av dina mottagna varor mot någon annan, så sköts det som en vanlig Ångerrätt/Retur. Dvs, du skickar tillbaka det du inte vill ha, och vi skickar tillbaka pengar. De nya varorna som du önskar köpa beställer du som vanligt i vår shop.

Det finns en returetikett i paketet.

Returkostnaden är 49 kr och dras av vid krediteringen av ditt återköp

Kontakta oss så fort som möjligt om du mottagit en defekt vara. Uppge gärna ordernumret vid kontakt med kundservice.

Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig på bästa sätt

Kontrollera gärna stavningen en extra gång och se efter om det finns någon angiven giltighetstid för koden. Annars ber vi dig kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig på bästa sätt.

Butikkom kan ibland erbjuda kampanjer på sajten, exempelvis fri frakt eller nedsatt pris. Dessa förmånligare villkor gäller så länge kampanjen är aktiv och för de specifika varor som anges av Butikkom i samband med kampanjen. Butikkom förbehåller sig rätten att när som helst återkalla sådana kampanjer. Erbjudanden på specifika varor på sajten gäller under en begränsad tid och så länge lagret räcker.

Söndag,Måndag,Tisdag,Onsdag,Torsdag,Fredag,lördag
Januari,februari,Mars,April,Maj,Juni,Juli,Augusti,September,Oktober,November,December
Det finns inte tillräckligt av dessa artiklar. Endast [max] vänster.
Kundvagn
Gratis frakt för alla beställningar över [money]
[money] kvar till Fri frakt!
Grattis! Du har fri frakt!

Din vagn är tom.

Return To Shop

Lägg till ordernot Redigera ordernot
Lägg till en kupong

Lägg till en kupong

Kupongkoden fungerar på kassasidan